Armata, din ce în ce mai prezentă în viaţa românilor. Militarii au un rol esenţial şi în domeniul sănătăţii

  • Militarii sunt tot mai prezenţi în viaţa noastră.
  • Avem acum un prim-ministru care a luat parte în bătălii importante.
  • Pacienţii cu COVID-19 sunt transferaţi şi cu avioane militare Spartan.
  • Militarii se ocupă şi de transportul vaccinurilor.
925 afișări
Imaginea articolului Armata, din ce în ce mai prezentă în viaţa românilor. Militarii au un rol esenţial şi în domeniul sănătăţii
Dacă înainte îi vedeam mai mult în filme, uite că acum militarii sunt prezenţi în viaţa noastră mai mult decât poate ne-am fi aşteptat.
 
Avem acum un prim-ministru care a condus bătălii importante precum cea de la Nassiria din Irak, în 2004 - care a fost şi prima bătălie la care soldaţii români au fost combatanţi activi după cel de-al Doilea Război Mondial.Cred că poţi trage concluzia că este un om dur şi greu de influenţat, mai ales că abia ce a intrat în politică. A cerut din prima zi demiterea secretarului general al Guvernului.
 
Spuneam că îi vedem mai des pe soldaţii noştri pentru că, uite, sunt tot mai multe zboruri cu avioanele militare Spartan în care sunt transferaţi pacienţii bolanvi de Covid-19 dintr-un oraş în altul.
 
Ce să mai, românilor le este mai uşor să aibă încredere în armată, şi asta nu ţi-o spun eu, ţi-o spun sondajele care arată că, de ani de zile,armata continuă să fie instituţia internă în care românii au cel mai ridicat nivel de încredere mai ales că, dacă stai să te gândeşti, viaţa multor oameni stă acum în mâinile lor. Militarii se ocupă de treburile esenţiale cum ar fi transportul vaccinurilor, de depozitare şi de felul în care ajung la noi şi nu numai.
 
De altfel, ştii şi tu deja,că avem un tânăr în vârstă de 38 de ani care este coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiţă.
 
Armata a instalat trei spitale militare şi a preluat comanda unor spitale civile. DSPU-ul de la Sibiu este condus acum de un mediu militar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici