Astronauţii NASA au scăpat o cutie cu instrumente în spaţiu. Aceasta pluteşte în jurul Pământului

Astronauţii Jasmin Moghbeli şi Loral O'Hara, ambii de la NASA, au pierdut o cutie cu instrumente în spaţiu în timp ce făceau o lucrare de întreţinere în afara Staţiei Spaţiale Internaţionale.

11461 afișări
Imaginea articolului Astronauţii NASA au scăpat o cutie cu instrumente în spaţiu. Aceasta pluteşte în jurul Pământului

Astronauţii NASA au scăpat o cutie cu instrumente în spaţiu. Aceasta pluteşte în jurul Pământului

Jasmin Moghbeli şi Loral O'Hara au petrecut şase ore şi 42 de minute în afara Staţiei Spaţiale Internaţionale. Ei au pierdut în spaţiu geanta care este de mărimea unui ghiozdan.

Specialiştii au calculat traiectoria şi au stabilit că trusa nu reprezintă un pericol. Ei estimează că pe măsură ce se va apropia de Pământ, obiectul, considerat acum gunoi spaţial, va arde.

În prezent, există aproximativ 100.000 de resturi care se învârt în jurul Pământului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nasa,
astronauţi,
cutie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici