Atac asupra oraşului Pokrovsk. Opt morţi şi mai mulţi răniţi

Rachete ruseşti au lovit de două ori în noaptea de luni spre marţi centrul oraşului ucrainean Pokrovsk. Opt persoane au murit, inclusiv cinci civili, a declarat guvernatorul regional Pavlo Kirilenko, transmite Reuters.

467 afișări
Imaginea articolului Atac asupra oraşului Pokrovsk. Opt morţi şi mai mulţi răniţi

Atac asupra oraşului Pokrovsk. Opt morţi şi mai mulţi răniţi

Conform guvernatorului, cele două rachete au lovit oraşul controlat de Ucraina, aflat în apropierea liniei de front, la 40 de minute distanţă.

Doi salvatori şi un militar se numără printre morţi. Nouă poliţişti şi un militar au fost răniţi, dar majoritatea celor răniţi sunt civili, inclusiv un membru al consiliului local al oraşului, au declarat oficialii ucraineni.

Imaginile din oraş arătau salvatorii căutând printre dărâmături, o maşină distrusă şi o clădire de apartamente cu balcoanele dărâmate.

Andri Yermak, şeful administraţiei prezidenţiale ucrainene, a anunţat alte două victime civile ale loviturilor ruseşti în satul Kruhliakivka din regiunea Harkov.

Au fost ucişi o femeie în vârstă de 45 de ani şi un bărbat de aproximativ 60 de ani, iar cinci persoane au fost rănite, a declarat guvernatorul regional din Harkov, Oleh Synehubov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
morţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici