Atac cu cuţitul în metroul din Lyon. Cel puţin trei persoane rănite

185 afișări
Imaginea articolului Atac cu cuţitul în metroul din Lyon. Cel puţin trei persoane rănite

Atac cu cuţitul în metroul din Lyon. Cel puţin trei persoane rănite

Atacatorul, care locuieşte ilegal în Franţa, suferă de probleme grave de sănătate mintală şi fusese internat în mai multe rânduri în secţii de psihiatrie, a declarat prefectul local Fabienne Buccio pentru reporteri, conform Reuters.

El nu a făcut nicio afirmaţie religioasă sau politică în timpul atacului, a precizat prefectul.

Viaţa niciuneia dintre victime nu a fost în pericol, a declarat Buccio, adăugând că una dintre persoanele rănite avea 17 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lyon,
atac,
cuţit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici