ATENŢIE la volan, de sărbători: Peste 300 de şoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore

Peste 300 de permise de conducere au fost reţinute de către poliţişti în ultimele 24 de ore şi retrase aproape 100 de certificate de înmatriculare, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

1636 afișări
Imaginea articolului ATENŢIE la volan, de sărbători: Peste 300 de şoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore

IGPR: Peste 300 de şoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 3.000 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112 şi au fost constatate aproape 900 de infracţiuni şi aplicate peste 5.000 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute peste 300 de permise de conducere şi retrase aproape 100 de certificate de înmatriculare.

Tot ce trebuie să ştii despre CASCO! La ce trebuie să fie ATENŢI şoferii care îşi fac asigurare. Detaliul care îţi salvează BUZUNARUL

Joi, peste 10.000 de poliţişti au fost în teren şi au acţionat, în toată ţara. Agenţii au organizat 256 de acţiuni punctuale şi au intervenit la 3.093 de evenimente, dintre care 2.604 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 888 de infracţiuni, fiind depistate în flagrant delict 193 de persoane.

De asemenea, au fost prinse 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 58 de măsuri preventive.

"Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 5.230 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.817.885 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 57.000 de lei", arată Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), într-un comunicat de presă remis vineri MEDIAFAX.

Totodată, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 95 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 303 permise de conducere şi au fost retrase 95 de certificate de înmatriculare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici