Video Atenţionare cod galben de caniculă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cod galben de caniculă pentru judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov şi pentru municipiul Bucureşti, unde se aşteaptă, marţi după-amiază, temperaturi de 36 şi 37 de grade Celsius.

30 afișări

"În după-amiaza zilei de 24 iunie, în Banat, Oltenia şi Muntenia vremea va fi călduroasă, caniculară în zonele de câmpie, unde temperaturile maxime vor atinge şi depăşi 35 de grade, iar indicele temperatură - umezeală se va situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi", se precizează în textul avertizării.

Meteorologii mai spun că în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov şi în Municipiul Bucureşti "se vor înregistra valori termice de 36 - 37 de grade Celsius".

Marţi seară şi în noaptea de marţi spre miercuri, meteorologii anunţă că sunt aşteptate ploi torenţiale, cu fulgere şi vijelii, în nordul, estul şi centrul ţării şi la munte, dar posibil şi în celelalte regiuni ale ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici