Atracţia de la Zoo: O cămilă adusă de la Circul Globus, la Grădina Zoologică Bucov, în urmă cu doi ani, a născut | FOTO

Una dintre cele două cămile albe aduse acum doi ani de la Circul Globus, la Grădina Zoologică Bucov a născut, acesta fiind primul pui de cămilă născut la Zoo Bucov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

614 afișări
Imaginea articolului Atracţia de la Zoo: O cămilă adusă de la Circul Globus, la Grădina Zoologică Bucov, în urmă cu doi ani, a născut | FOTO

Puiul unei cămile de la circul Globus,dusă la Bucov după incendiul de acum 2 ani, atracţia de la Zoo

Reprezentantul Grădinii Zoologice Bucov, Paraschieva Înjunghiatu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că puiul de cămilă se simte bine, iar mama beneficiază de apa proaspătă la discreţie şi de fân de cea mai bună calitate, având în vedere că alăptează.

„A fost o surpriză şi peste noi, mai ales că între mama şi tata este o diferenţă de vârstă, mama fiind mai mare cu şase ani. În plus masculul este şi de o talie mai mică. Puiul este bine, seamănă cu masculul care este maro. Se bucură din plin, aleargă, stă cu mama lui”, a declarat Înjunghiatu.

Este primul pui de cămilă care se naşte la Zoo Bucov.

Reprezentantul Zoo Buzov a mai afirmat că şi cealaltă cămilă este gestantă.

Cele două cămile albe au fost aduse în urma incendiului izbucnit la Circul Globus, în 2017. Atunci au mai ajuns la Zoo Bucov trei lei albi, o lamă şi un tigru alb, toate animalele adaptându-se perfect.

În prezent, la Grădina Zoologică din Bucov sunt 480 de animale din 70 de specii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici