Au fost publicate primele fotografii făcute de procurori după moartea Mădălinei Manole

Procurorii care anchetează cazul morţii Mădălinei Manole au făcut publice câteva fotografii realizate imediat după moartea cântăreţei.

3217 afișări
Imaginea articolului Au fost publicate primele fotografii făcute de procurori după moartea Mădălinei Manole

Una dintre fotografii, publicată de ziarul Ring, arată baia din casa Mădălinei Manole. Pe jos au fost găsite mai multe obiecte, printre care recipientul în care se afla Furadanul, substanţa pe care artista a băut-o.

O altă fotografie o înfăţişează pe artistă după moarte, întinsă pe jos în faţa uşii de la baie. 

Magdalena Anca Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Cântareaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni. La finalul unei anchete care a durat mai multe luni de zile, procurorii au decis neînceperea urmăririi penale pentru omor în cazul acesteia.

Potrivit raportului de autopsie medico-legală întocmit de Serviciul de Medicină Legală Ilfov, moartea Magdalenei Anca Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - a fost violentă.

"Ea s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă intoxicaţiei cu carbofuran. Calea de pătrundere a toxicului a fost digestivă (orală). La autopsie s-a constatat o leziune traumatică (plagă contuză parietală stânga cu infiltrat sanguin epicranian subiacent) care s-a putut produce cel mai probabil prin lovire de plan dur în cadrul stării de rău care a premers decesului, nu are legătură cu mecanismul de producere al morţii şi pentru care sus-numita ar fi necesitat opt-nouă zile de îngrijiri medicale pentru vindecare în caz de supravieţuire", arată procurorii într-un comunicat de presă, citând din raportul de autopsie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici