Video Audieri, în desfăşurare în Bucureşti. 22 de persoane care au participat la protestele violente anti-restricţii din Capitală, audiate

Un număr de 22 de persoane care au participat la protestele violente din Piaţa Unirii, din Bucureşti, în noaptea de luni spre marţi, sunt audiate, sâmbătă, la Poliţia Capitalei.

694 afișări

Poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare 24 de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi în judeţele Giurgiu, Prahova şi Ilfov şi mai multe mandate de aducere, în cazul infracţiunile săvârşite în noaptea de 29 spre 30 martie, în zona Piaţa Unirii, în timpul protestelor faţă de noile restricţii.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi vor fi conduse la audieri 22 de persoane.

În timpul percheziţiilor au fost găsite şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv materiale pirotehnice.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de al Direcţiei Generale de Jandarmerie a municipiului Bucureşti şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici