Autobuz lovit de o maşină în centrul Capitalei: Trei oameni au fost răniţi. Traficul în zonă, restricţionat | FOTO

Un autobuz linia 783, fără călători, a fost lovit, marţi dimineaţă, de şoferul unei maşini care circula în Piaţa Victoriei, la intersecţia cu Bd. Lascăr Catargiu, în urma accidentului fiind rănite trei persoane din autoturism, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

2614 afișări
Imaginea articolului Autobuz lovit de o maşină în centrul Capitalei: Trei oameni au fost răniţi. Traficul în zonă, restricţionat | FOTO

Autobuz lovit de o maşină în centrul Capitalei: Trei oameni au fost răniţi. Traficul în zonă, restricţionat | FOTO (Imagine: Brigada Rutieră a Capitalei)

La ora 05: 45, şoferul în vârstă de 26 de ani a unei maşini care circula în Piaţa Victoriei dinspre Calea Victoriei către Bulevardul Iancu de Hunedoara, la intersecţia cu Bd. Lascăr Catargiu, a lovit un autobuz linia 783 care circula pe bulevardul Lascăr Catargiu şi nu avea călători.

Trei pasageri din autoturism au fost răniţi în urma accidentului. Victimele sunt conştiente şi au fost transportate la Spitalul Floreasca şi la Spitalul Elias.

Traficul este restricţionat pe benzile 1 şi 2 pe Bulevardul Lascăr Catargiu, sensul dinspre Piaţa Romană şi pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, sensul către strada Roma.

 

(Imagine: Brigada Rutieră a Capitalei)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici