Video Autocarul lui Geoană, atacat cu armă cu aer comprimat (Galerie Foto)

Autocarul care îl transporta pe liderul PSD Mircea Geoană a fost implicat, duminică, într-un incident soldat cu avarierea parbrizului, luni, şoferul maşinii declarând că a fost un atac cu armă, iar vicepreşedintele Gabriel Oprea afirmând că, după ce se va face constatarea, va fi luată o decizie.

188 afișări

Liderul PSD a arătat că există probabilitatea ca echipa de campanie care se afla în autocar să fi fost supravegheată pe tot parcursul zilei de duminică în deplasarea din judeţul Prahova.

Potrivit liderului PSD, din declaraţiile şoferului autocarului rezultă că atacul a reprezentat un act "premeditat" şi o încercare de folosire a violenţei în campania electorală.

Geoană a mai arătat că, până la expertiza făcută de Poliţie, PSD va fi reţinut în declaraţii şi a precizat că se va acţiona în limitele legii pentru a identifica autorii unor eventuale fapte penale.

Întebat dacă bănuieşte pe cineva, Mircea Geoană a spus că nu poate face supoziţii.

PSD a sesizat telefonic, luni, la ora 11.15, Poliţia Ilfov în legătură cu atacul asupra autocarului de campanie al lui Mircea Geoană, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Elena Bucur.

Elena Bucur a precizat că va urma şi depunerea unei sesizări scrise.

Un echipaj de Poliţie se află la sediul PSD, unde discută cu şoferul autocarului de campanie şi verifică autovehiculul.

Poliţiştii au înconjurat cu bandă galbenă zona în care se află autocarul, fac fotografii şi inspectează interiorul maşinii.

Ei au interzis accesul persoanelor străine în autovehicul.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici