Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au reluat căutările în cazul fetiţei dispărute în râul Ialomiţa

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au reluat, marţi dimineaţă, căutările fetiţei în vârstă de şapte ani, din oraşul Pucuioasa, dispărută în apele râului Ialomiţa în timp ce se juca pe malul apei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

99 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au reluat căutările în cazul fetiţei dispărute în râul Ialomiţa

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au reluat căutările în cazul fetiţei dispărute în râul Ialomiţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, poliţişti şi jandarmi participă la căutarea fetiţei care, luni după-amiază, a alunecat pe pământul umed şi a căzut în apele râului Ialomiţa, în zona Pucioasa sat, din oraşul dâmboviţean Pucioasa.

Autorităţile au început acţiunea de căutare încă de luni după-amiază, când a fost anunţat incidentul, însă după câteva ore de căutări operaţiunea a fost întreruptă la lăsarea întunericului, în condiţiile în care apele râului erau foarte umflate, iar viaţa echipelor de intervenţie ar fi fost pusă în pericol.

Conform poliţiştilor, care au fost anunţaţi şi ei despre acest caz, fetiţa se juca împreună cu alţi doi copii în apropierea albiei râului, iar la un moment dat a alunecat pe pământul umed, a căzut în apă şi a dispărut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici