Autorităţile sectorului 3 trec la deszăpezirea manuală a străduţelor

Autorităţile sectorului 3 Bucureşti au definitivat în cursul zilei de vineri deszăpezirea întregii reţele stradale a zonei pe care o au în administrare, urmând să treacă la înlăturarea manuală a zăpezii de pe străduţe şi din parcări.

1 afișare
Imaginea articolului Autorităţile sectorului 3 trec la deszăpezirea manuală a străduţelor

Autorităţile sectorului 3 trec la deszăpezirea manuală a străduţelor

Primăria sectorului 3 a acţionat, în ultimele 24 de ore, conform Programului de deszăpezire şi combatere a poleiului pentru sezonul de iarnă 2007-2008 cu 91 de utilaje multifuncţionale, dintre care 31 de utilaje mari pentru artere principale, zece utilaje cu lame mijlocii şi 50 de utilaje mici cu lame.

Toate cele 65 de bulevarde şi artere principale din sectorul 3 (120 km) sunt funcţionale din punct de vedere al carosabilului şi asigurate cu material antiderapant, precizează administraţia de sector într-un comunicat remis, agenţiei MEDIAFAX, vineri.

De asemenea, 441 de străzi secundare şi alei din totalul de 734 (360 km) au fost deszăpezite cu plugurile, 362 fiind şi tratate antiderapant.

Sursa citată spune că se acţionează pentru definitivarea primei faze a Programului de deszăpezire, astfel încât pe întreaga reţea stradală a sectorului 3 (480 km străzi +alei şi 650 km trotuare) să se asigure circulaţia auto şi pietonală.

O atenţie deosebită - arată Primăria sectorului 3 - se va acorda ansamblurilor de blocuri de locuinţe, zonelor aglomerate, staţiilor şi refugiilor RATB, precum şi zonelor de acces pentru aprovizionarea magazinelor, pieţelor şi centrelor comerciale, acceselor la spitale şi policlinici, şcoli şi grădiniţe.

"Acţiunile din Programul de deszăpezire continuă non-stop de 36 de ore şi am dispus ca în următoarele 24 de ore să finalizăm această primă fază, urmând ca în sfârşit de săptămână să înceapă rectificarea tuturor intersecţiilor, deszăpezirea manuală a parcărilor în spic şi de reşedinţă, precum şi transportul zăpezii excedentare la locaţiile stabilite", a spus primarul Liviu Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici