Autostrada A2 a fost redeschisă, după ce a fost ridicată şi restricţia pe tronsonul Lehliu - Drajna

Autostrada A2 a fost redeschisă circulaţiei, după ce a fost ridicată, miercuri, de la ora 11.00, şi restricţia pe tronsonul Lehliu - Drajna, însă şoferii vor circula, temporar, cu restricţie de viteză de 60 de kilometri pe oră, a anunţat Centrul Infotrafic.

47 afișări
Imaginea articolului Autostrada A2 a fost redeschisă, după ce a fost ridicată şi restricţia pe tronsonul Lehliu - Drajna

Autostrada A2 a fost redeschisă, după ce a fost ridicată şi restricţia pe tronsonul Lehliu - Drajna (Imagine din arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic, începând cu ora 11.00 a fost redeschisă şi calea 1 (sensul către Constanţa) a tronsonului Lehliu-Gară - Drajna al autostrăzii A2, iar temporar va fi impusă restricţie de viteză de 60 de kilmetri pe oră.

Circulaţia rămâne închisă în judeţul Buzău, pe DN 22 Râmnicu Sărat - Băile şi în judeţul Teleorman, pe DN65A Turnu Măgurele - Roşiori de Vede. Pe tronsonul Roşiori de Vede - Furculeşti - Piatra sunt zone în care se circulă foarte greu, pe un fir, precizează sursa citată.

Totodată, pe mai multe drumuri se circulă în condiţii de ceaţă. "Conform informaţiilor pe care le-am primit, vizibilitatea este redusă pe Autostrada Soarelui şi pe raza judeţului Vâlcea, Neamţ, Gorj, Brăila şi Ilfov (pe alocuri sub 50 de metri)", potrivit Centrului Infotrafic.

De asemenea, pe mai multe drumuri se circulă în condiţii de ceaţă. Astfel, vizibilitatea este redusă din cauza ceţii pe Autostrada Soarelui şi în judeţele Vâlcea, Neamţ, Gorj, Brăila şi Ilfov, în unele zone sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici