Autostrada Bucureştiului: Se toarnă beton pe infrastructura pasajului de la km 65

A început turnarea betonului la infrastructura pasajului de la km 65 al Autostrăzii de Centură A0, anunţă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

4377 afișări
Imaginea articolului Autostrada Bucureştiului: Se toarnă beton pe infrastructura pasajului de la km 65

Autostrada Bucureştiului: Se toarnă beton pe infrastructura pasajului de la km 65

„Pe lotul 1 al Autostrăzii A0 de Centura Sud- Bucureşti (Glina-Vidra) a început astăzi turnarea betonului la infrastructura pasajului de la km 65. Constructorul turc este bine mobilizat şi lucrează atât la structura drumului, cât şi la poduri şi pasaje”, se arată într-o postare pe Facebook a ministrului Grindeanu.

Potrivit acestuia, dacă se păstrează ritmul, până la sfârşitul anului se va circula atât pe cei 16,3 km ai lotului 2 (Vidra-Bragadiru) cât şi pe sectorul de autostradă, în lungime de 7 km, cuprins între DN4 şi zona localităţii Berceni (km 69) al lotului 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici