Autoturism de 50.000 de euro, căutat de poliţiştii englezi, descoperit la Turnu Măgurele. Cine era şoferul

Poliţiştii de la Punctul de Trecere Turnu Măgurele au descoperit un autoturism marca BMW M 4, căutat de autorităţile din Marea Britanie, condus de un cetăţean englez, informează Poliţia de Frontieră.

3898 afișări
Imaginea articolului Autoturism de 50.000 de euro, căutat de poliţiştii englezi, descoperit la Turnu Măgurele. Cine era şoferul
În ziua de 10 ianuarie 2020, în jurul orei 12.20, la Punctul de Trecere de la Turnu Măgurele s-a prezentat un cetăţean englez, de 40 de ani, pentru a efectua formalităţile de traversare a graniţei. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca BMW M4, fabricat în anul 2017 care, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a dovedit a fi un bun căutat pentru confiscare în Marea Britanie.
 
Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un conaţional şi că fostul proprietar nu l-a informat cum că maşina ar fi fost căutată de autorităţi.
 
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, iar autoturismul în valoare de aproximativ 50.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Turnu Măgurele până la finalizarea anchetei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici