AVARIE! Sute de blocuri şi Institutul Oncologic Fundeni, fără căldură până miercuri

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că, începând de luni au loc lucrări de remediere a unor avarii în zone din Sectoarele 2, 4 şi 6 şi va fi sistată căldura pentru sute de blocuri şi Institutul Oncologic Fundeni până miercuri noaptea.

469 afișări
Imaginea articolului AVARIE! Sute de blocuri şi Institutul Oncologic Fundeni, fără căldură până miercuri

AVARIE! Sute de blocuri şi Institutul Oncologic Fundeni, fără căldură până miercuri

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că, începând de luni se desfăşoară lucrări de remediere a unor avarii în zone din Sectoarele 2, 4 şi 6.

Vor fi efectuate lucrări pe conducta magistrală DN 600 din zona Fundeni din Sectorul 2 al Capitalei - pusă în funcţiune în anul 1985, cu o vechime de peste 35 de ani.

Potrivit termoenergetica, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire pentru 7 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri, Institutul Clinic Fundeni şi Institutul Oncologic Fundeni, va fi sistată până în data de 16 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zona Şoselei Colentina şi a străzilor Răscoala 1907, Pescarilor şi Pâncota.

De asemenea, vor fi lucrări şi pe conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu, după ce, în urma lucrărilor desfăşurate în cursul săptămânii trecute, la operaţiunea de umplere a conductei a apărut o nouă spărtură, ce a necesitat golirea, izolarea tronsonului şi lucrările de remediere în regim de urgenţă. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 260 de blocuri va fi sistată până marţi, 15 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din strada Secuilor, Calea Şerban Vodă şi Şoseaua Olteniţei.

De asemenea, vor fi lucrări şi pe conducta magistrală Dn 700 în zona Bulevardului Iuliu Maniu - pusă în funcţiune în anul 1987, cu o vechime de 35 de ani. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire pentru 5 punctele termice, care alimentează un număr de aproximativ 75 blocuri va fi sistată până miercuri, 17 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din străzile Valea Lunga, Vistiernicul Stravinos, Mohorului şi Băbeşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici