Avertisment: traficul ar putea fi perturbat de un protest de lângă frontiera Ruse-Giurgiu

Traficul prin punctul de frontieră de la Giurgiu ar putea fi perturbat de un protest al societăţii civile bulgare în zona sensului giratoriu de lângă Ruse-Giurgiu. Acesta se va desfăşura sâmbătă şi duminică, anunţă Poliţia de Frontieră.

299 afișări
Imaginea articolului Avertisment: traficul ar putea fi perturbat de un protest de lângă frontiera Ruse-Giurgiu

Avertisment: traficul ar putea fi perturbat de un protest de lângă frontiera Ruse-Giurgiu

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu anunţă că a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că în zilele 11 şi 12 noiembrie, între orele 10.00 şi 13.00, va avea loc un protest al societăţii civile bulgare în zona sensului giratoriu din imediata apropiere a PTF Ruse-Giurgiu.

Protestul ar putea afecta circulaţia maşinilor, iar poliţiştii de frontieră au luat măsuri.

„Având în vedere că există posibilitatea ca traficul prin P.T.F Giurgiu să se desfăşoare cu dificultate, menţionăm faptul că la nivelul instituţiei au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere. Totodată, vor fi actualizaţi periodic timpii de aşteptare din PTF Giurgiu în funcţie de evoluţia protestului şi de modul cum acesta va afecta traficul transfrontalier”, a anunţat Poliţia de Frontieră din România.

Poliţiştii le recomandă şoferilor mijloacelor de transport să utilizeze celelalte puncte de trecere la graniţa cu Bulgaria şi să consulte aplicaţia Trafic on-line disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră. Aplicaţia prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici