Avertizări de ceaţă pentru mai multe zone ale ţării. Vizibilitatea va scădea sub 50 de metri

Meteorlogii au emis mai multe avertizări nowcasting de ceaţă, valabile pentru majoritatea zonelor ţării, vizibilitatea fiind în unele regiuni sub 50 de metri.

275 afișări
Imaginea articolului Avertizări de ceaţă pentru mai multe zone ale ţării. Vizibilitatea va scădea sub 50 de metri

Avertizări de ceaţă pentru mai multe zone ale ţării. Vizibilitatea va scădea sub 50 de metri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Avertizarea pentru judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui, Neamţ şi Vaslui este valabilă până la ora 14.30, potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Cea emisă pentru judeţele Dolj, Vâlcea şi municipiile Craiova şi Râmnicu Vâlcea este valabilă până la ora 16.45.

Ceaţă va fi şi în judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Ilfov şi municipiul Bucureşti, precum şi pe sectoarele de drum care tranzitează aceste judeţe, inclusiv pe porţiuni din autostrada A2 şi DN1, până la ora 13.15, potrivit ANM.

Ceaţa a afectat şi judeţul Timiş, municipiul Arad şi zonele joase din judeţul Caraş-Severin, fenomenul fiind semnalat până la ora 12.00.

În toate aceste zone, din cauza ceţii, vizibilitatea va fi de sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici