Avion privat pentru câinii superbogaţilor: un bilet costă până la 9400 de euro

În centrul controversei ecologiştilor se află compania K9 Jets, condusă de un cuplu din Birmingham, care operează deja servicii către New Jersey, Los Angeles, Frankfurt, Paris şi Lisabona.

285 afișări
Imaginea articolului Avion privat pentru câinii superbogaţilor: un bilet costă până la 9400 de euro

Critici dure au venit din partea ecologiştilor de la Extinction Rebellion la adresa „ridicolului” serviciu de avioane private care transportă câinii bogaţilor. Săptămâna aceasta, compania K9 a făcut primul zbor de la Dubai la Londra, consemnează The Guardian.

Pentru 9.400 de euro, costul unui bilet doar dus, clienţii au stat cu câinii în poală şi au băut şampanie, în timp ce au călătorit de la Aeroportul Internaţional Al Maktoum - Farnborough, la bordul unui avion Gulfstream IV-SP.

Compania K9 Jets, condusă de un cuplu din Birmingham, operează deja servicii către New Jersey, Los Angeles, Frankfurt, Paris şi Lisabona. Anunţând noua rută, Adam Golder, co-fondatorul companiei, a declarat pentru AeroTime Hub:

„K9 Jets consideră că animalele de companie merită să călătorească în confort şi stil alături de proprietari. Nu am putea fi mai încântaţi să începem această nouă călătorie, tocmai la timp pentru sărbători”.

K9 a sărbătorit lansarea serviciului pe Instagram cu o fotografie a unui pasager care stă la o masă de nuc cu un pahar de şampanie, afişând o faţă zâmbitoare, în timp ce îşi mângâia golden retriever-ul.

La rândul său, Extinction Rebellion, grupul de protest împotriva schimbărilor climatice, a declarat: „Aceasta este o dovadă clară că oamenii superbogaţi sunt încă capabili să iubească un animal ca şi cum ar fi unul de-al lor, ceea ce oferă în mod ciudat un sentiment de speranţă, dar este uimitor că aceiaşi oameni nu se pot conecta la lumea naturală care se prăbuşeşte în jurul lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al XR, Todd Smith.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
caini,
avion,
bilet

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici