BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ: Promovabilitatea în Bistriţa-Năsăud - 17,41 la sută

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat este de 17,41 la sută în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde examenul a fost promovat de 245 de candidaţi.

474 afișări

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bistriţa-Năsăud, Vasile Marc, a declarat, duminică, că la examenul de bacalaureat din toamnă s-au înscris 1.784 de candidaţi, dar 375 nu s-au prezentat, iar alţi doi au fost eliminaţi fiindcă au încercat să copieze.

"Dintre cei care s-au prezentat, 245 au promovat şi 1.162 au fost respinşi. Procentul de promovabilitate în judeţ este de 17,41", a declarat Marc.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

În Bistriţa-Năsăud, bacalaureatul de toamnă a fost susţinut în patru centre de examen, la Grup Şcolar "Grigore Moisil" din Bistriţa, la Colegiul Tehnic Infoel din Bistriţa, la Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Beclean şi la Grupul Şcolar Silvic din Năsăud.

La sesiunea de vară a bacalareatului, promovabilitatea în judeţul Bistriţa-Năsăud a fost de 43,17 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici