Bacău: Bărbat găsit mort în casă, cu capul strivit. Poliţiştii sunt în alertă, în căutarea criminalului

Un bărbat de 66 de ani, din localitatea băcăuană Larga, a fost găsit mort în locuinţa sa, într-o baltă de sânge, având lovituri puternice la cap cu un obiect contondent, anchetatorii fiind în alertă pentru găsirea presupusului asasin, deocamdată nefiind stabilit mobilul crimei.

815 afișări
Imaginea articolului Bacău: Bărbat găsit mort în casă, cu capul strivit. Poliţiştii sunt în alertă, în căutarea criminalului

Bărbat găsit mort în casă, cu capul strivit. Poliţiştii sunt în alertă, în căutarea criminalului

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, victima a fost găsită într-o baltă de sânge, într-unul din dormitoarele locuinţei, de către o nepoată de-a sa, alertată de o vecină care a văzut lumina aprinsă şi poarta deschisă, fără a vedea însă vreo mişcare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ancheatorii susţin că femeia l-a sunat înainte, în mod insistent, pe unchiul său, însă pentru că acesta nu a răspuns la telefon, a apelat la vecina bărbatului pentru a vedea ce se întâmplă cu acesta.

Sesizaţi de către nepoata victimei, poliţiştii au început o anchetă în acest caz, sub coordonarea unui procuror criminalist.

"Din primele cercetări, s-a stabilit că este vorba despre o crimă, însă, deocamdată, cu autor necunoscut şi fără a se cunoaşte scopul acesteia. Uşa de la intrarea în locuinţă era forţată, înăuntru găsindu-se şi o sumă de bani. Asta nu înseamnă însă că mobilul crimei nu ar putea fi şi jaful”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristinel Ciocântă.

Poliţiştii au intrat în alertă şi îl caută pe autorul crimei, în acest sens fiind audiate mai multe persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici