Bancomat aflat în incinta unui magazin din Râmnicu Vâlcea, spart de hoţi

Un bancomat aflat în incinta unui magazin din Râmnicu Vâlcea a fost spart de hoţi, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii afirmând că reprezentanţii băncii căreia îi aparţine bancomatul urmează să stabilească prejudiciul în acest caz.

32 afișări
Imaginea articolului Bancomat aflat în incinta unui magazin din Râmnicu Vâlcea, spart de hoţi

Bancomat aflat în incinta unui magazin din Râmnicu Vâlcea, spart de hoţi (Imagine: Thomas Câmpean/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, bancomatul era prevăzut cu sistem de alarmă, supraveghere şi monitorizare, iar în magazin s-a pătruns prin ruperea butucului yalei de la uşa din termopan.

"La ora 08.45, poliţiştii municipali au fost sesizaţi prin 112 de către un reprezentant al unei bănci comerciale cu filială în Râmnicu Vâlcea că bancomatul societăţii, amplasat pe strada General Magheru, în incinta unui magazin, a fost spart în cursul nopţii. Uşa bancomatului prin care se face alimentarea a fost găsită tăiată cu polidiscul la nivelul sistemului de închidere, iar sumele de bani existente în bancomat au fost sustrase din casetele de valori. Prejudiciul produs urmează să fie comunicat de reprezentanţii băncii. Firele de alimentare cu curent a bancomatului au fost tăiate, iar uşa magazinului a fost găsită în poziţia încuiat, yala spartă fiind înlocuită de autorii faptei", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subcomisar Emilian Muşulete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici