Bărbat amendat după ce a fost prins conducând cu 131 de kilometri pe oră în localitate, în Argeş

Un bărbat din judeţul Argeş a fost surprins de aparatul radar conducând cu viteza de 131 de kilometri pe oră într-o localitate, poliţiştii suspendându-i permisul de conducere pentru trei luni şi amendându-l cu 945 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

134 afișări
Imaginea articolului Bărbat amendat după ce a fost prins conducând cu 131 de kilometri pe oră în localitate, în Argeş

Bărbat amendat după ce a fost prins conducând cu 131 de kilometri pe oră în localitate, în Argeş (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Argeş, poliţiştii rutieri din Costeşti au prins, marţi, în timpul unei acţiuni pentru prevenirea accidentelor provocate de viteza excesivă, un bărbat care conducea cu 131 de kilometri pe oră în localitate.

Şoferul, în vârstă de 34 de ani, din comuna argeşeană Slătioara, a fost surprins de aparatul radar în localitatea Lunca Corbului. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile şi l-au amendat cu 945 de lei.

În urma acţiunii organizate luni şi marţi, în judeţul Argeş, alţi opt şoferi prinşi conducând cu viteză peste limita legală au permisul de conducere suspendat, iar în cele două zile poliţiştii au dat 46 de amenzi, în valoare totală de 7.300 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici