Bărbat din Dâmboviţa, reţinut după ce şi-a violat iubita până când femeia a murit

Un bărbat de 50 de ani din Dâmboviţa a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit că şi-a violat iubita până când femeia a murit.

834 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Dâmboviţa, reţinut după ce şi-a violat iubita până când femeia a murit

Bărbat din Dâmboviţa, reţinut după ce şi-a violat iubita până când femeia a murit

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani, din Onceşti, bănuit de viol urmat de moartea victimei.

Vineri, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.

„Bărbatul este bănuit că, în ziua de 21 mai a.c., i-ar fi produs leziuni violente concubinei sale prin introducerea în rect a unor corpuri străine, fără consimţământul acesteia. În urma acţiunii, femeia, în vârstă de 59 de ani, a decedat”, arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici