Bărbat din Piteşti, reţinut pentru că şi-ar fi bătut şi agresat sexual fiica de 15 ani

Un bărbat din Piteşti, acuzat că şi-a bătut şi agresat sexual în repetate rânduri fiica de 15 ani, a fost reţinut marţi de poliţişti, care au indicii că faptele s-au petrecut în ultimii trei ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

427 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Piteşti, reţinut pentru că şi-ar fi bătut şi agresat sexual fiica de 15 ani

Bărbat din Piteşti, reţinut pentru că şi-ar fi bătut şi agresat sexual fiica de 15 ani

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălina Epure, a transmis că poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au reţinut un bărbat de 38 de ani, din Piteşti, bănuit de agresiune sexuală şi violenţă în familie.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2016-2019, cel în cauză ar fi agresat fizic şi sexual pe fiica sa de 15 ani. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, arată sursa citată.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au intrat pe fir după ce fata a venit să le povestească prin ce trece, însoţită de mama sa.

Bărbatul nu are antecedente penale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici