Bărbat găsit mort în Lacul Morii din Capitală

Un bărbat a fost găsit mort în Lacul Morii din Capitală, trupul acestuia fiind văzut de un bucureştean care îşi plimba câinele, acesta apelând numărul de urgenţă 112, potrivit Poliţiei Capitalei.

1366 afișări
Imaginea articolului Bărbat găsit mort în Lacul Morii din Capitală

Bărbat găsit mort în Lacul Morii din Capitală (Imagine: Andreea Balaurea/ Arhiva Mediafax Foto)

Trupul bărbatului a fost găsit de un bucureştean, în jurul orei 7.00, plutind pe luciul apei, la doi metri de mal. Acesta a apelat 112, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi reprezentanţii IML.

"Evenimentul s-a întâmplat cu puţin timp înainte de ora 8.00. Am trimis echipa de scafandri, încă un echipaj cu barca şi două echipaje SMURD. Pe Lacul Morii, undeva în zona de acces dinspre Parcul Crângaşi, au găsit un barbat în jurul vârstei de 40 de ani care plutea foarte aproape de mal. L-au scos, însa era decedat, colegii de la SMURD ziceau că avea câteva ore de când era în apă. Au fost şi colegii de la poliţie cu noi acolo, nu au găsit asupra lui documente de identificare", a declarat pentru MEDIAFAX Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici