Bărbat împuşcat mortal în munţii din judeţul Vrancea, în timpul unei partide de vânătoare

Un bărbat a fost împuşcat mortal, vineri, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurate într-o zonă de munte a judeţului Vrancea. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un bărbat din Bucureşti. Anchetatorii şi medicii au ajuns cu greu la faţa locului, din cauza terenului accidentat.

1650 afișări
Imaginea articolului Bărbat împuşcat mortal în munţii din judeţul Vrancea, în timpul unei partide de vânătoare

Bărbat împuşcat mortal în munţii din judeţul Vrancea, în timpul unei partide de vânătoare

Surse din cadrul Poliţiei Vrancea au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că persoana care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 a spus că bărbatul a fost împuşcat din greşeală şi că a murit pe loc.

Incidentul s-a petrecut în zona Vidra şi se pare că victima a fost împuşcată de altă persoană care participa la partida de vânătoare din Munţii Vrancei.

Zona este greu accesibilă, cu teren accidentat şi fără dumuri, iar echipele de intervenţie şi de anchetatori au ajuns cu dificultate la faţa locului. În plus, în zonă semnalul de telefonie mobilă este slab, ceea ce îngreunează comunicarea.

Anchetatorii vor stabili cum s-a produs incidentul de pe fondul de vânătoare, dar şi dacă persoanele aflate la vânătoare aveau dreptul să vâneze în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici