Bărbat înjunghiat în centrul Braşovului. Agresorul, căutat de Poliţie

Un bărbat a fost înjunghiat, sâmbătă seara, în centrul Braşovului, de o persoană necunoscută, în urma unui conflict spontan. Agresorul este căutat de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2133 afișări
Imaginea articolului Bărbat înjunghiat în centrul Braşovului. Agresorul, căutat de Poliţie

Bărbat înjunghiat în centrul Braşovului. Agresorul, căutat de Poliţie

Potrivit Poliţiei Braşov, conflictul a avut loc în stradă, în centrul Braşovului. Un trecător a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat a fost înjunghiat.

„Evenimentul a fost semnalat de un trecător prin apel la 112. S-a constituit echipa care efectuează verificări pentru stabilirea circumstanţelor şi identificarea autorului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Victima a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul conflictului, cel mai probabil fiind unul izbucnit spontan între persoane care nu se cunoşteau.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici