Doi bărbaţi răniţi şi peste 20 de persoane evacuate dintr-un bloc din Tecuci, în urma unui incendiu

Doi bărbaţi au fost răniţi, sâmbătă, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un bloc din Tecuci, judeţul Galaţi, peste 20 de persoane, între care patru copii, fiind evacute din cauza fumului dens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

141 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi răniţi şi peste 20 de persoane evacuate dintr-un bloc din Tecuci, în urma unui incendiu

Doi bărbaţi răniţi şi peste 20 de persoane evacuate dintr-un bloc din Tecuci, în urma unui incendiu

Potrivit ISU Galaţi, cei doi bărbaţi care au suferit arsuri sunt proprietarul garsonierei în care a izbucnit incendiul şi un vecin care i-a sărit în ajutor. Cei doi au fost transportaţi la spital, iar 21 de oameni care locuiau la etajele superioare au fost evacuaţi, printre aceştia fiind şi patru copii.

„A fost înregistrat un apel privitor la un incendiu la o garsonieră de pe strada Aleea Plopilor din Tecuci. Sunt doi răniţi preluaţi de ambulanţe, proprietarul, un bărbat de 70 de ani, cu arsuri pe mâini, iar vecinul care a intervenit să-l ajute, tot un bărbat de 46 de ani, cu arsuri de gradul 2 pe 30% din corp, mâini, picioare şi pe faţă. Au fost evacuaţi 17 adulţi şi 4 copii, cei care se aflau în imobil şi a fost oprit gazul”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere şi două ambulanţe.

Incendiul a fost localizat, însă deocamdată nu se ştiu cauzele izbucnirii focului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici