Bărbat prins în prag de comă alcoolică, la volan. Cum i-a sfidat pe poliţişti

Un bărbat de 41 de ani a fost prins în prag de comă alcoolică la volan, pe o stradă din Alba Iulia, judeţul Alba. Acesta avea o alcoolemie de 2,25 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat recoltarea de sânge, la spital.

511 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins în prag de comă alcoolică, la volan. Cum i-a sfidat pe poliţişti

Prins în prag de comă alcoolică, la volan.

Potrivit poliţiştilor din Alba, bărbatul de 41 de ani a fost prins, joi, în timp ce conducea o maşină pe strada Căprioarei din oraş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

El a fost testat cu aparatul etilotest şi apoi a fost dus la spital pentru recoltarea de sânge.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 2,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde a refuzat recoltarea de mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Ionela Popa, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările pentru refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Taguri:
şofer,
alcoolemie,
comă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici