Bărbat reţinut în Capitală după ce a vândut 2,5 kilograme de heroină

Un bărbat a fost reţinut în Bucureşti, vineri, după ce a vândut 2,5 kilograme de heroină, cu 45.000 de euro, şi va fi prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

72 afișări
Imaginea articolului Bărbat reţinut în Capitală după ce a vândut 2,5 kilograme de heroină

Bărbat reţinut în Capitală după ce a vândut 2,5 kilograme de heroină (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Bărbatul a fost prins în flagrant de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT.

În cazul său, anchetatorii au început urmărirea penală pentru trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea de prindere a acestuia a fost realizată cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor Direcţiei Operaţiuni Speciale din IGPR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici