Bărbat, trimis în judecată după ce a pretins că poate influenţa repartizarea unor locuinţe sociale

Un bărbat care a pretins şi a primit 1.200 lei şi 1.200 euro, susţinând că are influenţă asupra unor funcţionari publici din cadrul Primăriei şi respectiv Consiliului Local Baia Mare, privind repartizarea unor locuinţe sociale, a fost trimis în judecată.

55 afișări
Imaginea articolului Bărbat, trimis în judecată după ce a pretins că poate influenţa repartizarea unor locuinţe sociale

Bărbat, trimis în judecată după ce a pretins că poate influenţa repartizarea unor locuinţe sociale (Imagine: catalina Filip/Mediafax Foto)

Procurorii Parchetului Tribunalului Maramureş l-au trimis în judecată pe Ghiulai Gheorghe pentru trafic de influenţă, informează, vineri, Ministerul Public.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a pretins şi a primit suma de 1.200 lei şi 1.200 euro, susţinând că îi poate influenţa pe unii funcţionari publici din cadrul Primăriei şi respectiv Consiliului Local al Municipiului Baia Mare în legătură cu aprobarea repartizării unor locuinţe sociale.

Dosarul a fost trimis, pentru judecare, Tribunalului Maramureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici