Bărbatul care a împuşcat doi bucureşteni cu o armă de vânătoare, cercetat în libertate (Video)

Bărbatul care a împuşcat doi bucureşteni cu o armă de vânătoare, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în faţa imobilului în care locuieşte, de pe Bulevardul Timişoara, va fi cercetat în stare de libertate, au decis, sâmbătă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

38 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a împuşcat doi bucureşteni cu o armă de vânătoare, cercetat în libertate (Video)

Bărbatul care a împuşcat doi bucureşteni cu o armă de vânătoare, cercetat în libertate

Acesta a fost audiat, sâmbătă, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, iar procurorii au decis, potrivit locţiitorului de purtător de cuvânt, Paula Despina Georgescu, să-l cerceteze în libertate pentru lovire sau alte violenţe.

Purtătorul de cuvânt a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că bărbatul în cauză a declarat procurorilor că este şofer la Ministerul Public, făcând precizarea că nu acesta este motivul pentru care s-a decis să nu mai fie prezentat instanţei pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Doi tineri din Capitală au ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce bărbatul a tras cu o armă de vânătoare asupra lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici