Bărbatul împuşcat vineri seară în Capitală este un om de afaceri croat

Bărbatul împuşcat, vineri seară, în cartierul Băneasa din Capitală este un om de afaceri croat, căsătorit cu o româncă şi are doi copii mici, el fiind atacat când ieşea de la firma sa de pe Bulevardul Aerogării, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

5670 afișări
Imaginea articolului Bărbatul împuşcat vineri seară în Capitală este un om de afaceri croat

Bărbatul împuşcat vineri seară în Capitală este un om de afaceri croat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cetăţeanul croat are afaceri cu fier vechi în România, sediul firmei sale aflându-se pe Bulevardul Aerogării, unde a fost împuşcat vineri seară, când a ieşit de la birou.

Sursele citate au mai precizat că ar fi existat şi mai mulţi martori ai incidentului, mai multe persoane susţinând că au auzit focurile de armă, în timp ce una a spus că l-a şi văzut pe atacator care ar avea o înălţime de 1,75 metri şi purta şapcă.

Victima a intrat vineri, în jurul orei 20.15, într-o benzinărie de pe Bulevardul Aerogării şi a spus că are o rană la spate, angajaţii benzinăriei sunând la 112.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca având o plagă împuşcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga şi una toracică, tot pe partea stângă, a precizat pentru MEDIAFAX coordonatorul SMURD Bucureşti şi purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Opriţa.

Medicul a mai precizat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că bărbatul a fost operat în timpul nopţii, iar în prezent este stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi se află la terapie intensivă.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care a fost împuşcat bărbatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici