Barierele de la intrarea în staţiunea Mamaia vor fi înlăturate începând de miercuri

Taxa de acces în staţiunea Mamaia pentru autoturismele care nu au număr de înmatriculare în judeţul Constanţa va fi suspendată începând de miercuri, de la ora 19.00, în condiţiile în care sezonul estival s-a încheiat.

24 afișări
Imaginea articolului Barierele de la intrarea în staţiunea Mamaia vor fi înlăturate începând de miercuri

Barierele de la intrarea în staţiunea Mamaia vor fi înlăturate începând de miercuri (Imagine: Joehn Doe/Mediafax Foto)

Potrivit Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanţa, miercuri este ultima zi în care va mai fi percepută taxa de acces în Mamaia.

Această taxă se achită la intrarea în staţiune, pe toată perioada sezonului estival, de către şoferii autovehiculelor care nu au număr de înmatriculare în judeţul Constanţa, precum şi de către conducătorii autovehiculelor cu numere provizorii (leasing), care nu au domiciliul în Constanţa.

Activitatea de încasare a taxei de acces în staţiunea Mamaia a fost reluată în data de 15 iunie, valoarea acesteia fiind menţinută la nivelul celei de anul trecut. Astfel, până în 15 septembrie, pentru o intrare în Mamaia şoferii au plătit 3 lei, abonamentul de 24 de ore a costat 4 lei, cel pentru şapte zile - 25 de lei, iar pentru abonamentul valabil pentru întregul sezon estival s-a achitat 250 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici