Băsescu: Anul ce se apropie să îl începem cu speranţă, anul încheiat să ni-l amintim cu înţelepciune

Preşedintele Traian Băsescu le transmite românilor să privească anul 2011 cu speranţă, iar anul 2010 cu înţelepciune, apreciind că "vremurile dificile reclamă decizii dificile menite să ofere o şansă mai bună în viitor".

24 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Anul ce se apropie să îl începem cu speranţă, anul încheiat să ni-l amintim cu înţelepciune

Băsescu: Anul ce se apropie să îl începem cu speranţă, anul încheiat să ni-l amintim cu înţelepciune (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Dragi români, anul care se apropie să îl începem cu speranţă, iar anul care se încheie să ni-l amintim cu înţelepciune. La începutul drumului în noul an, le urez românilor din ţară şi de pretutindeni să aibă încredere în puterile lor", le transmite preşedintele Traian Băsescu românilor, în mesajul de anul nou, dat publicităţii de Administraţia prezidenţială.

Şeful statului apreciază că a fost un an greu, însă românii au motive să fie optimişti.

"A fost un an greu, însă avem motive să fim optimişti când ne gândim la resursa extraordinară a României - oamenii săi. Să avem încredere în forţa, creativitatea şi determinarea cetăţenilor României!", se mai arată în mesajul preşedintelui.

De asemenea, Traian Băsescu apreciază că România are şansa prosperităţii.

"Vremurile dificile reclamă decizii dificile menite să ofere o şansă mai bună în viitor. România are şansa prosperităţii dacă avem forţa să luăm deciziile corecte în avantajul generaţiilor viitoare. Gândurile mele se îndreaptă în mod deosebit către cei mai tineri. Le doresc să beneficieze de o şcoală modernă, care să reînvie tradiţia învăţământului românesc şi care să le ofere educaţia de care au nevoie şi pe care o merită. Tuturor românilor, un gând bun! Multă sănătate, La Mulţi Ani! ", se arată în încheierea mesajului lui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici