Băsescu: Fie ca marea Sărbătoare pascală să ne dăruiască lumina înţelegerii şi bucuria speranţei

Preşedintele Traian Băsescu adresează românilor, "din ţară şi de pretutindeni", "cele mai calde urări de pace, sănătate şi fericire, alături de cei dragi".

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Fie ca marea Sărbătoare pascală să ne dăruiască lumina înţelegerii şi bucuria speranţei

Băsescu: Fie ca marea Sărbătoare pascală să ne dăruiască lumina înţelegerii şi bucuria speranţei (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu adresează românilor, "din ţară şi de pretutindeni", "cele mai calde urări de pace, sănătate şi fericire, alături de cei dragi".

"Doresc să adresez tuturor românilor care sărbătoresc Învierea Domnului cele mai calde urări de pace, sănătate şi fericire, alături de cei dragi", afirmă şeful statului în mesajul adresat tuturor românilor din ţară şi de pretutindeni care sărbătoresc Învierea Domnului, mesaj postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

De asemenea, şeful statului doreşte ca Sărbătoarea Pascală să dăruiască tuturor "lumina înţelegerii şi bucuria speranţei".

"Fie ca marea Sărbătoare pascală să ne dăruiască tuturor lumina înţelegerii şi bucuria speranţei", afirmă Băsescu în mesajul său.

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa Maria Băsescu şi cu cele două fiice, Elena şi Ioana, asistă la slujba de Înviere oficiată de un sobor de preoţi la Mănăstirea Cozia, din judeţul Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici