Băsescu le-a pus la dispoziţie jurnaliştilor textul privind urgenţele din proiectul Legii Sănătăţii

Şeful statului a venit, miercuri, la Cotroceni, la declaraţia de presă, cu un dosar conţinând copii ale capitolului privind urgenţele din proiectul Legii Sănătăţii, menţionând că speră ca acestea să ajungă în redacţii, pentru ca cei care comentează subiectul să o facă în cunoştinţă de cauză.

219 afișări
Imaginea articolului Băsescu le-a pus la dispoziţie jurnaliştilor textul  privind urgenţele din proiectul Legii Sănătăţii

Traian Basescu (Imagine:Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

El l-a rugat pe consilierul prezindenţial Valeriu Turcan să împartă textele jurnaliştilor prezenţi.

Preşedintele a spus că speră ca textele să ajungă în redacţii şi să fie citite, astfel încât cei care comentează subiectul să fie în cunoştinţă de cauză.

"Introducerea răutăcioasă a fost deja făcută", a spus Băsescu râzând, după care a continuat declaraţia de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici