Băsescu susţine că "sunt probe legate de cine l-a sprijinit" pe Nicolae Popa

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la OTV, că Nicolae Popa, fostul director al grupului financiar Gelsor, a fost"alimentat cu bani" de când a fugit din ţară şi că în momentul de faţă sunt probe legate de cine l-a sprijinit.

43 afișări
Imaginea articolului Băsescu susţine că "sunt probe legate de cine l-a sprijinit" pe Nicolae Popa

Băsescu susţine că "sunt probe legate de cine l-a sprijinit" pe Nicolae Popa (Montaj Foto)

"Popa a fost alimentat cu bani de când a fugit din ţară, din 2002 (...) a fost sprijinit să rămână acolo, să-şi vadă de viaţa lui în Indonezia. El a fost descoperit de structurile de securitate de destulă vreme, deci, în momentul de faţă, sunt probe legate de cine l-a sprijinit, cine l-a ajutat", a spus Băsescu, răspunzând unei întrebări.

Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele Indoneziei legat de extrădarea lui Nicolae Popa, Băsescu a răspuns: "Nu. Nu încă. Am văzut şi eu informaţia de presă. Nu este adevărat. Avem acord cu Indonezia, care nu necesită decât punerea în mişcare a mecanismului".

Şeful Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă, a declarat, luni, că IGPR nu a primit nicio comunicare oficială din partea autorităţilor indoneziene cu privire la extrădarea fostului director al grupului financiar românesc Gelsor, Nicolae Popa, arestat în vederea extrădării la Jakarta.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici