Bătaie din cauza geloziei între trei bărbaţi, pe o stradă din Galaţi

Trei bărbaţi au fost implicaţi într-o bătaie pe o stradă din Galaţi. Scandalul ar fi pornit pe fondul geloziei, după ce unul dintre ei ar avea o relaţie cu fosta iubită a altuia.

564 afișări
Imaginea articolului Bătaie din cauza geloziei între trei bărbaţi, pe o stradă din Galaţi

Bătaie din cauza geloziei între trei bărbaţi, pe o stradă din Galaţi

Poliţiştii din Galaţi au fost sesizaţi, miercuri, la 112, cu privire la faptul că pe strada Brăilei ar avea loc o agresiune fizică între trei bărbaţi.

Poliţiştii au stabilit un tânăr de 20 de ani, din comuna Independenţa, în timp ce conducea o maşină, ar fi fost şicanat în trafic de şoferul unui alt autoturism, fiind determinat să oprească pe partea carosabilă.

Şoferul celuilalt autoturism, cu sprijinul unui alt bărbat, ar fi deschis portiera primei maşini, l-ar fi tras afară pe tânăr şi l-ar fi agresat fizic, după care au plecat.

Poliţiştii au identificat agresorii, fiind vorba despre doi bărbaţi, de 24 şi 20 de ani, ambii din municipiul Galaţi.

De asemenea, s-a stabilit faptul că acest conflict ar fi avut loc pe fondul unei gelozii din partea bărbatului de 24 de ani, faţă de cel agresat, care ar avea în prezent o relaţie cu fosta lui iubită.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar, în prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea depistării agresorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici