Bătrân mort în biroul directorului Casei de Pensii Iaşi, unde era în audienţă

Un bătrân din Iaşi, în vârstă de 77 de ani, a murit, joi după-amiază, în biroul directorului Casei Judeţene de Pensii (CJP), unde venise în audienţă pentru a solicita o adeverinţă care să ateste că este asigurat medical.

361 afișări
Imaginea articolului Bătrân mort în biroul directorului Casei de Pensii Iaşi, unde era în audienţă

Bătrân mort în biroul directorului Casei de Pensii Iaşi, unde era în audienţă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Bătrânul, Alexandru Tărăbuţă, a intrat în biroul directorului CJP Iaşi Adriana Grecu în jurul orei 13.30, iar în timp ce discuta cu aceasta i s-a făcut rău.

"Vorbeam cu el. Nu a stat la coadă pentru că nu a fost o zi plină la audienţe. La un moment dat a sunat telefonul, am răspuns, iar apoi am auzit un oftat al bătrânului. I s-a făcut rău. Cel mai probabil a făcut infarct. Am chemat medicii, însă nu s-a mai putut face nimic", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Adriana Grecu, şeful CJP Iaşi.

Ea a spus că ieşeanul venise în audienţă pentru a solicita o adeverinţă care să ateste că este asigurat medical, documentul fiindu-i necesar pentru o intervenţie chirurgicală.

"Nu arăta că ar suferi de ceva când a intrat la mine în birou. Vorbea coerent. M-am speriat foarte tare", a mai spus Adriana Grecu.

Medicii susţin că bărbatul mai făcuse un infarct în urmă cu câţiva ani.

Poliţiştii au declanşat cercetări pentru a stabili cauzele morţii bărbatului.

Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iaşi pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici