Bătrână decedată de câteva zile, scoasă cu greu din locuinţă din cauza tonelor de gunoaie din casă - VIDEO

O bătrână în vârstă de 75 de ani, care locuia într-un bloc din municipiul Buzău, a fost găsită moartă în casă, după trei zile de la deces, corpul său fiind scos cu greu întrucât în locuinţă femeia depozitase tone de gunoaie.

24 afișări
Imaginea articolului Bătrână decedată de câteva zile, scoasă cu greu din locuinţă din cauza tonelor de gunoaie din casă - VIDEO

Bătrână decedată de câteva zile, scoasă cu greu din locuinţă din cauza tonelor de gunoaie din casă

Vecinii femeii au fost cei care au anunţat Poliţia după ce nu au mai suportat mirosul greu care ieşea din apartamentul bătrânei.

Cazul nu a fost rezolvat odată cu chemarea poliţiştilor întrucât în casa femeii decedate de circa trei zile erau depozitate tone de gunoaie, pe care aceasta le adunase în ultimii ani.

Duminică, criminalistul nu a putut pătrunde în locuinţă din cauza mormanelor de gunoi care atingeau tavanul apartamentului cu două camere în care era cadavrul bătrânei. Anchetatorii au putut ajunge la femeie după mai multe ore, după ce fiica bătrânei a angajat trei muncitori care au făcut un tunel prin gunoaie, pentru ca poliţiştii să poată ridica trupul neînsufleţit.

Video stirileprotv.ro

Pentru degajarea locuinţei de gunoaie a fost trimisă şi o echipă de la firma de salubrizare a oraşului, însă oamenii au refuzat să intre în apartament, după ce au văzut că acolo este un adevărat focar de infecţie. În cele din urmă, corpul neînsufleţit a fost scos din casă, urmând ca luni să continue operaţiunea de salubrizare a locuinţei în care se află tone de gunoaie.

În tot acest timp, unii dintre vecinii femeii decedate au plecat la rude, neputând să mai suporte mirosul greu din bloc, în timp ce alţii au stat afară ore întregi ori cu toate geamurile apartamentelor deschise. Oamenii spun că bătrâna decedată obişnuia să adune gunoaie de pe stradă pe care le depozita în apartament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici