Video Bebeluş abandonat într-o parcare din sectorul 5 al Capitalei

Un bebeluş a fost găsit, luni seară, abandonat pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei de o patrulă a jandarmilor bucureşteni, acesta fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Copii "Budimex" din Bucureşti.

3 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, locotenent Marius Militaru, bebeluşul abandonat a fost descoperit luni seară, în jurul orei 21.00, într-o parcare aflată în faţa Şcolii nr. 280 din sectorul 5 al Capitalei.

Jandarmii care patrulau în zonă au auzit scrâncetele copilului şi l-au găsit pe acesta într-o pungă de plastic în care mai erau şi haine de schimb, precum şi mai multe scutece, a precizat locotenentul Marius Militaru.

După ce l-au luat pe copil şi l-au dus în incinta Şcolii 280, jandarmii au chemat o ambulanţă şi au anunţat Direcţia pentru Protecţia Copilului din sectorul 5.

Directorul general Florentina Marin de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 5, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bebeluşul are în jur de două săptămâni şi că va fi transportat cu o ambulanţă la Spitalul Budimex, unde medicii vor verifica starea de sănătate a acestuia.

Aceasta a precizat că în cursul zilei de marţi va lua legătura cu medicii şi, dacă starea de sănătate a nou-născutului este bună, se va lua măsură de protecţie în regim de urgenţă, urmând să fie încredinţat unui asistent maternal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici