Berca: Vom organiza concursuri în toate judeţele unde avem interimari la şefia IPJ

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a anunţat, miercuri, că vor fi organizate concursuri în toate judeţele unde se află interimari la conducerea inspectoratelor judeţene de poliţie, pentru că nu poate fi performanţă dacă nu există stabilitate.

107 afișări
Imaginea articolului Berca: Vom organiza concursuri în toate judeţele unde avem interimari la şefia IPJ

Berca: Vom organiza concursuri în toate judeţele unde avem interimari la şefia IPJ (Imagine: Mediafax Foto)

"E o chestiune pe care am discutat-o şi cu şeful Poliţiei Române, facem o analiză la nivelul întregii ţări, pentru că avem foarte mulţi interimari în acest moment şi eu cred că nu poţi să ai performanţă dacă nu ai şi stabilitate. Vom organiza concursuri în toate judeţele unde avem şefi de inspectorate judeţene interimari", a declarat Gabriel Berca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici