Bihor: Copaci şi stâlpi de telefonie, doborâţi de vânt

Pompierii din Bihor au intervenit duminică seara pentru îndepărtarea mai multor copaci şi stâlpi de telefonie doborâţi de vântul puternic.

452 afișări
Imaginea articolului Bihor: Copaci şi stâlpi de telefonie, doborâţi de vânt

Sursa foto: Mediafaxfoto

Echipajele de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea au avut 16 intervenţii pe mai multe străzi din Oradea pentru degajarea copacilor căzuţi pe străzi şi pe maşini.

De asemenea, Detaşamentul de Pompieri Salonta, Garda de Pompieri 1 Mai şi Staţia de Pompieri Aleşd au acţionat în localităţile Tămaşda, Lugaşu de Jos, Tinăud, Hidişelu de Sus şi Calea Mare, pentru înlăturarea stâlpilor de telefonie şi a arborilor doborâţi de vântul puternic.

Judeţul Bihor s-a aflat duminică sub avertizare Cod portocaliu de vânt puternic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici