Bihor: Traficul rutier a fost întrerupt pe DN1 din cauza zăpezii

Traficul rutier a fost întrerupt, sâmbătă seară, pe DN1 Oradea - Huedin, în zona Piatra Craiului, din cauza unor autotrenuri care derapează pe carosabilul acoperit cu zăpadă, utilajele de deszăpezire rămânând şi ele blocate în coloanele de autovehicule, anunţă Centrul Infotrafic.

888 afișări
Imaginea articolului Bihor: Traficul rutier a fost întrerupt pe DN1 din cauza zăpezii

Bihor: Traficul rutier a fost întrerupt pe DN1 din cauza zăpezii (Imagine: Remus Suciu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, în judeţul Bihor traficul rutier a fost reluat pe DN1 Oradea - Huedin, în zona Piatra Craiului, dar se desfăşoară îngreunat.

Autotrenurile care derapau pe zăpada depusă pe carosabil au fost tractate cu ajutorul utilajelor de deszăpezire care acţionau în zonă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române mai anunţă că la această oră traficul rutier este întrerupt în judeţul Cluj pe DN1 Huedin - Aleşd, în zona Bucea, la limita cu judeţul Bihor, din cauza unui stâlp care a căzut pe şosea. Poliţia estimează că circulaţia va fi reluată în jurul orei 20.00.

În condiţiile în care până duminică, la ora 8.00, este în vigoare o informare emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie conform căreia în regiunile intracarpatice vor fi precipitaţii mixte, iar la munte va ninge, poliţiştii le recomandă şoferilor să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici