Bilanţul percheziţiilor de amploare la traficanţi de droguri: 89 de indivizi reţinuţi

Cantităţi mari de droguri, arme, sume importante de bani şi bunuri de valoare au fost confiscate după percheziţiile de amploare făcute marţi la traficanţi de droguri. 89 de persoane au fost reţinute.

1260 afișări
Imaginea articolului Bilanţul percheziţiilor de amploare la traficanţi de droguri: 89 de indivizi reţinuţi

Bilanţul percheziţiilor de amploare la traficanţi de droguri: 89 de indivizi reţinuţi

Până la această oră, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au reţinut, pentru 24 de ore, 89 de indivizi. 20 au primit control judiciar.

În urma percheziţiilor, au fost confiscate 744 de doze de canabis, 3,8 kilograme canabis, 21 de plante canabis, 1,2 kilograme rezină de canabis şi peste un kilogram de alte fragmente vegetale.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate cantităţile de peste 3,3 kilograme de diverse tipuri de droguri, 68 de grame cocaină, 10 grame heroină, 69 de mărunţitoare, 46 de cântare de precizie, precum şi alte bunuri de interes.

Au fost ridicate şi sumele de 246.717 lei, 36.450 euro şi 15.130 de dolari, 7 arme de foc şi a muniţie de diverse tipuri şi calibre (81 de bucăţi), 3 autovehicule, 320 grame de bijuterii din aur, 211 telefoane mobile, 12 sisteme PC/laptopuri, 25 de medii de stocare.

Potrivit DIICOT, 19 indivizi au fost deja arestaţi preventiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici