Bild aruncă bomba: Ucraina a încercat să-l omoare pe Putin cu o dronă

Serviciile secrete ucrainene ar fi încercat să-l omoare pe Vladimir Putin cu o dronă explozivă.

3467 afișări
Imaginea articolului Bild aruncă bomba: Ucraina a încercat să-l omoare pe Putin cu o dronă

Bild aruncă bomba: Ucraina a încercat să-l omoare pe Putin cu o dronă

Deşi ambuscada de duminica trecută a eşuat, tentativa a fost ţinută secretă de autorităţile ruse, susţine publicaţia germană „Bild”.

În după-amiaza zilei de 23 aprilie, din Ucraina ar fi fost trimisă o dronă UJ-22 cu o rază de acţiune de până la 800 km şi care transporta „30 de blocuri de explozibili C4, pentru o greutate totală de 17 kg”.

Ţinta ar fi fost parcul industrial Rudnevo, de lângă Moscova, unde se ştia că urma să aibă loc o vizită a lui Putin.

Cu toate acestea, drona s-a prăbuşit cu 20 de km mai devreme. Nu este clar dacă vizita lui Putin în respectiva locaţie a avut loc vreodată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici