Bistriţa: Elevă de 12 ani, lovită de o maşină pe o trecere de pietoni

O elevă de 12 ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, vineri, după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni din municipiu, de o maşină care oprise să îi acorde prioritate, dar care a fost lovită din spate de alt autoturism.

309 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Elevă de 12 ani, lovită de o maşină pe o trecere de pietoni

Bistriţa: Elevă de 12 ani, lovită de o maşină pe o trecere de pietoni (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat, vineri, că accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, pe strada Libertăţii din Bistriţa, după ce o maşină a oprit să-i dea prioritate fetiţei, însă a fost lovită din spate de alt autoturism care a împins autovehiculul oprit în faţă.

"O fetiţă de 12 ani a încercat să treacă strada Libertăţii prin loc marcat. O maşină în care se aflau două persoane, şoferul şi o tânără de 19 ani, a oprit să-i dea prioritate. Din spate a venit însă alt autoturism. Şoferul nu a oprit, lovind în spate autoturismul ce staţiona. Maşina lovită din spate a rănit eleva de 12 ani, iar în urma impactului a mai fost rănită şi tânăra de 19 ani din maşina ce oprise. Ambele victime au fost transportate la spital", a declarat Marius Rus.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie a început o anchetă în acest caz.

Strada Libertăţii din Bistriţa se suprapune cu traseul DN 17 care face legătura între Transilvania şi Moldova, fiind un drum foarte circulat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici